SPIRIT Társasház
Pápa, Munkás utca 47.

A beruházásról

Általános ismertető

Épület bemutatása

Az épületegyüttes tervezésénél fő szempont volt az ideális élettér megteremtése rendezett, belvároshoz közeli, de mégis védett, zárt és nyugodt környezetben. A funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektettünk az építmény esztétikai megjelenésére is: a telek ideális fekvésének köszönhetően valamennyi lakásunkat nagy üvegfelületek, megfelelően tájolt, könnyen átszellőztethető hálószobák és napsütötte nappalik jellemzik. Az ezekkel egy térben kialakított étkező-konyhakapcsolat a térérzetet tovább növeli. Az egyes lakásokhoz tafrtozó nagyméretű tetőteraszok kibővítik az adott lakás életterét..

Jelenleg az építkezés I. ütemében a főépületben 34 db 32 - 65 m2-es alapterületű LAKÁS, 26 db TÁROLÓ továbbá 29 db férőhelyes TEREMGARÁZS és a Munkás utca felőli udvarrész készül el 27 db nyitott parkolóhellyel.

2020. -2021.  évben az építkezés II. ütemében a Bánki Donát utca felőlei 2 meletes raktárépület átépítésével további 12 db 45 - 65 m2-es alapterületű LAKÁS, 4 db TÁROLÓ és a hátsó udvarrész készül el 20 db nyitott parkolóhellyel.

A kész társasházhoz így összesen 46 db LAKÁS, 30 db TÁROLÓ, 29 db GARÁZSBEÁLLÓ valamint 47 db megvásárolható (kizárólagos használatú) PARKOLÓHELY fog tartozni.

A lakások megvásárlása 15 M Ft-os vételárig ILLETÉKMENTES, CSOK, kedvezményes kamatozású bankkölcsön és minden egyéb lakáscélú megtakarítás felhasználható, így akár SAJÁT ERŐ NÉLKÜL is új lakásba költözhet! (CSOK a használt lakásokra meghatározott összegben igényelhető)
 
Beruházás adatai:
Projekt megnevezése:             SPIRIT Társasház
Építkezés helye: Pápa, Munkás u. 47. (3276. hrsz.)
Építtető (Beruházó): Alien Mocca Ingatlanfejlesztő Kft.
Székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 126-128.
   
Építési ütemterv
Ütem megnevezése: I. Ütem (34 lakás) II. Ütem (12 lakás)
Cím: A. épület + teremgarázs. B. épület
Építés kezdete: 2018. szeptember 2020. II. félév
Épület átadása: 2020. június 2021.
     
     
     
     

Műszaki ismertető

A műszaki terveket az eddig jól bevált és korábbi ügyfeleink által is elismert azon koncepció jegyében készíttettük el, hogy az épületek látványosan gyors, szakszerű munkával felépíthetőek legyenek. Az kivitelezést követően teljesen befejezett állapotba kerülnek a társasház közös használatú ill. közös érdekeket szolgáló részei, többek között
 • a teljes épületszerkezet a közművekkel együtt (A energetikai besorolással)
 • homlokzatok (15 cm külső hőszigeteléssel, fehér/okkersárga színezéssel)
 • közlekedők és lépcsőházak (valamennyi külső nyílászáró 3 rétegű, fokozott hőszigetelésű üveggel)
 • a bekerített belső udvar betonozott közlekedő utakkal, parkolóhelyekkel, parkosított zöldfelületekkel

A lakások „KULCSRAKÉSZEN” kerülnek átadásra:

- A „KULCSRAKÉSZ” állapotban átadott lakás műszakilag teljesen kész, beköltözhető állapotú. (Kivéve: lámpatestek, bútorok és háztartási gépek, függönyök és karnisok, továbbá a belső ajtók kilincsei és zárcímkéi nélkül)

A lakásokhoz működőképes ház-központifűtés (szintenként külön helyiségben elhelyezett kondenzációs gázkazán) tartozik: lakásonként programozható termosztáttal egyedileg szabályozható, hőmennyiségmérővel mért, thermofejes fehér lapradiátorokkal szerelt központifűtés-rendszert alakítunk ki, a melegvízellátást lakásonként (a fürdőben elhelyezett) 80-100l-es külön villanybojler biztosítja. Egyedi fogyasztásmérők: vízóra, villanyóra (1*32 A), hőmennyiségmérő (fűtéshez).

A lakásokhoz csengő és kaputelefon kerül kiépítésre: lakásonként 1 db kézi beszélővel, amellyel a földszinti bejáratnál elhelyezett külső egységgel beszélni és a lépcsőház ajtót gombnyomással távnyitni lehet; minden szobában kábel-tv csatlakozás.

Lakások egyedi kialakítása

Az építkezés műszaki készültségének függvényében – amennyiben az a kivitelezés ütemét és a technológiai sorrend betartását nem akadályozza - a lakások műszaki kialakításánál lehetőséget biztosítunk egyedi igények szerinti belső kialakításra, többek között:
 • ajtólapok típusa (teli/üvegezett) és színe (fehér/bükk/dió/calvados/mahagóni)
 • külső nyílászárók üvegezése (2 vagy 3 rétegű hőszigetelt üvegezés, hővédő- vagy biztonsági fólia)
 • laminált parketta típusa és színe (választható 2500,- Ft/ m2 árig)
 • csempék-járólapok típusa és színe (választható 3000,- Ft/ m2 árig)
 • fürdő-WC szerelvényei (kád/zuhanyzó/mosdó/WC típusa, csaptelepek stb.)
 • belső falak felületképzése és színei
 • üvegtéglák beépítése (csak válaszfalakba lehetséges!)